4 Eylül 2014 Perşembe

GTA IV 4 Torrent İndir Download





Grand Theft Auto serisinin devamı olan oyun rock star games tarafından piyasaya sürüldü büyük bir ilgi toplayan oyunun çok sayıda hayran kitlesi bulunmakta.





1- Patchi kurmak için “UPDATE V1.0.7.0″ klasöründe en altta bulunan “UpdateTitle” çift tıklayın. Açılacak bir süre bekleyin.
2-”crack – v1.0.7.0″ klasöründeki tüm dosyaları kopyalayın ve oyunun kurulu olduğu yer olan “C:Program Files (x86)Rockstar GamesGrand Theft Auto IV” klasörüne yapıştırın
3- Artık oyunu Türkçeleştirebiliriz. Türkçe yamaya çift tıkladıktan sonra next next, i agree , next yapın. İşte bu kısım önemli. Şöyle ki 64 bitlerde konum C:Program Files şeklinde değil C:Program Files (x86) şeklindedir. Bu sebeple 64 bit kullanan kişiler orada otomatik görünen C:Program FilesRockstar GamesGrand Theft Auto IVcommontext konumunu C:Program Files (x86)Rockstar GamesGrand Theft Auto IVcommontext şeklinde değiştirmelidirler. Sonra next yapın ve yükleyin.
4- Oyuna girince Oyna ya tıkladıktan sonra aşağıda bulunan ayarla kısmına tıklayın görüntü bölümüne gelin ve altyazıları kapalı dan açık hale getirin.
artık oyunda Türkçe olduğuna göre girip oyunun keyfini sürelim.
Yorum bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz. 
Teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder